سقف کشسان چیست؟
جدیدترین و بروز ترین مدل سقف کاذب می باشد. ابتدا در کشورهای اروپایی مورد توجه طراحان و معماران قرار گرفت. و بعد وارد ایران شد که در کشورمان با استقبال گسترده در سالهای اخیر مواجه شد.
این نوع سقفهای جذاب از پارچه ای از جنس pvc با قابلیت بالای کشسانی توسط کارشناسان حرفه ای پیروکس ساخته می شوند. کشسانی بودن آنها این امکان را می دهد که با گرمادهی به پارچه، آن را تا اندازه مورد نظر کش آورد. همچنین میتوان از پارچه کشسان به عنوان دیوارپوش نیز استفاده کرد که این نوع دیوارها دیوار کشسان نام برده می شود. قابلیت جذاب دیگر سقف ها و دیوارهای کشسان امکان نورپردازی است که زیبایی و جلوه ی فضای مورد استفاده را چندین برابر میکند قابلیت ها و مزیت های زیاد این سقف که در ادامه به آن اشاره خواهیم کرد باعث شد که اکثریت معماران و طراحان از این متریال در طراحی دکوراسیون پروژههای خود استفاده نمایند.
جهت دریافت کاتالوگ پیروکس اینجا کلیک کنید.
جهت آشنایی با انواع نورپردازی سقف کشسان پیروکس اینجا کلیک کنید.
جهت مشاوره و استعلام قیمت پروفیل نوع f با ما در تماس باشید.
جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره انواع پروفیل ها اینجا کلیک کنید.
این متریال از سال 1970 در کشور فرانسه، ایتالیا و آلمان مورد استفاده و استقبال عموم قرار گرفت و به مرور وارد کشور ترکیه شد و از سال 2005 وارد کشور شد.
با توجه به مزایای بالای این متریال در سالهای گذشته استقبال فوقالعاده ای از آن به عمل آمده و در اکثر پروژه های مسکونی، تجاری و اداری از آن استفاده میشود.
با توجه به تنوع طرح و محصول در سقف کشسان، امکلن استفاده از آن در تمامی فضا ها با کاربری های مختلف وجود دارد.
جهت دریافت کاتالوگ پیروکس اینجا کلیک کنید.
انواع پارچه های سقف کشسان:
سقف کشسان به انواع سقف کشسان مات، ساتن، لاکر، ترنسپرنت، گلکسی، برلیانت و کلودز تقسیم می شوند. هر کدام از این سقف ها داری تنوع در رنگ و طرح هستند و بسته به سلیقه متقاضیان قابل اجرا میباشند. قابلیت جذاب در سقف های کشسان پیروکس امکان چاپ بر روی پارچه های سقف کشسان است. گروه صنعتی پیروکس با در اختیار داشتن دستگاه چاپ UV، اولین تولید کننده ی سقف کشسان با عرض بیش از 5 متر در ایران است، از این رو گروه صنعتی پیروکس با بهره گیری از این دستگاه چاپ متمایز، امکان چاپ و تولید سقف کشسان بصورت یکپارچه و بدون درز را فراهم کرده است.
جنس سقف کشسان از چیست؟
متریال سقف کشسان متشکل از 90 درصد پی وی سی و 5 درصد پلاستیک استایلر و 5 درصد دیگر متریال های دیگر است. قابلیت کششی سقف کشسان بخاطر پلاستیک استایلر استفاده شده در آن است. همچنین در مواد اولیه این نوع از سقف ها مقداری زینک اکساید استفاده شده که دارای خاصیت آنتی باکتریال میباشد و به علت وجود مشتقات کلر در آن، این نوع از سقف ها ضدحریق هستند.
سقف کاذب کشسان دارای ضخامتی حدودا بین 21 تا 25 میکرون بوده و از این روست که جزو سقفهای کاذب فوق سبک ساختمانی می باشد که هنوز متریال و سقف کاذبی با این استحکام و وزن بسیار سبک اختراع نشده و بعید است که بتوان اختراع کرد.
تفاوت سقف کشسان با سقف کناف:
هر دو نوع این سقف ها از پرفروش ترین و کاربردی ترین سقف های کاذب هستند که از بعضی جهات شباهت هایی به همدیگر دارند. هر دونوع این سقف ها
از لحاظ هزینه مقرون به صرفه هستند. قابلیتِ نصب سریع،
مقاومت در مقابل رطوبت،
قابلیت نورپردازی،
امکان دسترسی به اتصالات پشت سقف از دیگر شباهت های سقف کشسان و کناف می باشد.
اما بمنظور مقایسه و انتخاب بین سقف کشسان و کناف نیاز است که تفاوت های آنها را بدانیم.
با ما همراه باشید.
تفاوت های سقف کشسان و سقف کناف :
مقایسه سقف کشسان و کناف از لحاظ جنس :
سقف کناف متشکل از صفحات روکشدار گچی یا همان پانل کناف می باشد. پانل های کناف در 4 نوعِ پانل معمولی (RG) ، پانلِ مقاوم در برابرِ رطوبت (MR) ، پانلِ مقاوم در برابرِ حریق(FR) و پانلِ مقاوم در برابرِ حریق و رطوبت (FM) تولید و عرضه میشود.
متریال سقف کشسان همانطور که گفته شد متشکل از 90 درصد پی وی سی و 5 درصد پلاستیک سایزر و 5 درصد دیگر متریال های دیگر است. پی وی سی نوعی پلاستیک با نام کامل پلی وینیل کلراید است.همانطور که قبل تر گفتیم متریال سقف کشسان با گرمادهی کش داده میشوند و روی پروفیل های مخصوص نصب میشوند.
مقایسه سقف کشسان با سقف کناف از نظر اندازه:
سقفهای کشسان از لحاظ اندازه و متراژ هیچگونه محدودیتی ندارند و قابل اجرا در هر اندازه ای بسته به نیاز و دلخواه مشتری هستند. اما اندازه پانل های سقفی کناف (1.20 * 2.40)، (1.20*2.50) و (60*60) می باشد. اندازه تایل های کناف ثابت است، اما سقفهای کشسان به شما امکان سفارش در هر اندازه و سایزی را میدهد و این ویژگی از مزیت های سقف های کشسان به شمار می رود.
مقایسه ی سقف کشسان و کناف از نظرِ حفظ ایمنی و ماندگاری :
سقف کشسان پیروکس قابلیت تحمل بارِ بیش از هزار برابر وزن خود را دارد. این ویژگی منحصر به فرد این نوع از سقف ها، خطر ناشی از ضربات ناگهانی، ریزش آوار در هنگام زلزله را از میان برده است. در مقابل این ویژگی ایمن سقف پیروکس ، سقف های کناف در مقابل رطوبت و نم بسیار آسیب پذیر هستند. همچنین در صورت وقوع زلزله، خطر جدا شدن تکه های گچ و سازه کناف و آوار شدن آنها وجود دارد. علاوه بر موارد ذکر شده ، سقف کشسان پیروکس با ویژگی ضد رطوبت و آنتی باکتریال بودن ، به شما این امکان را می دهد که از خطرات و بیماری های ناشی از متریال نامرغوب سایر سقف ها مصون بمانید.
مقایسه ی سقف کشسان و کناف از نظرِ سرعت اجرا و نصب و تنوع رنگ:
سقف کشسان پیروکس دارای تنوع در طرح و جنس و رنگ است و انتخاب رنگ و طرح در زمان تولید سقف انجام میگیرد. بنابراین برخلاف کناف، سقف کشسان در زمان اجرا وقت شما را بابتِ رنگ آمیزی سقف نمی گیرد.
همچنین در سقف کناف اجرای طرحِ سقف نیازمند صرف وقت و هزینه ی گزاف بوده و به ابزار جانبی بیشتر نیاز است. علاوه بر موارد گفته شده، در اجرای سقف کشسان پیروکس، عملیات زیرسازی، نصب و حتی نورپردازی، در مدت زمانی بسیار کوتاه تر و به مدت چند ساعت انجام میگیرد. این در حالیست که برای عملیات اجرایی سقف کناف، در متراژ مشابه، مدت زمانی چند روزه را در نظر گرفت.
مقایسه سقف کشسان با سقف کناف از نظر نورپردازی:
هردو نوع سقف کشسان و کناف ، دارای قابلیت های متنوع در نورپردازی هستند. تفاوت عمده ی نورپردازی سقف کشسان و کناف در نحوه اجرای نورپردازی و نوع و شیوه ی نورپردازی آنهاست. در واقع مزیت نورپردازی سقفهای کشسان پیروکس این است که امکان اجرای نورپردازی هم در پشت سقف و هم روی سقف وجود دارد. این در حالیست که نورپردازی برای سقفهای کناف فقط بصورت روکار، و بر روی سقف به اشکال مختلفی مانند شیار خطی، باکس نورخطی، هالوژن و لوسترها و… می باشد.
در صورت تمایل به آشنایی با انواع روش های نورپردازی سقف کشسان پیروکس اینجا کلیک کنید.
جهت دریافت کاتالوگ پیروکس اینجا کلیک کنید.